JÍDELNÍ LÍSTEK
Pondělí: 13.4.
VELIKONOCE
Úterý: 14.4. Zeleninová s vejci /1,3,6,9/
- Cikánská vepřová pečeně, houskový knedlík, rýže /1,6/
- Džuveč se sýrem, okurka /1,6,7/
- Brokolice jako mozeček, brambor /3,7/
Středa: 15.4. Kapustová s mrkví /1,6,9/
- Vepřové výpečky, houskový knedlík, zelí /1,6/
- Rakouské zeleninové řízečky v křupavé panádě, brambor, tatarská omáčka /1,3,6,7,9/
- Havajská kuřecí směs (papriky, ananas, zázvor, smetana, kudrnka), rýže /1,6,7/
Čtvrtek: 16.4. Česneková s kroupami /1,6,9/
- Hovězí vařené rajská omáčka, houskový knedlík, kolínka /1,6,9/
- Zapékané těstoviny s uzeným masem, zeleninou a nivou, mrkvový salát /1,3,7/
- Restovaná kuřecí játra na cibulce a kmínu, rýže/1,6/
Pátek: 17.4. Gulášová /1,6,7,9/
- Smažený vepřový řízek, brambor, zel. salát /1,3,7/
- Chalupářský kotlík (vepřové maso, klobása, lečo), rýže /1,6/
- Vaječná omeleta se šunkou a sýrem, brambor, dušená jarní zelenina /1,3,7/
——————————————————————————————————————————
ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !
Jídla pro Vás připravil Karel Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !
Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové