JÍDELNÍ LÍSTEK

 

Pondělí: 13.4.

 VELIKONOCE

 Úterý: 14.4.                 Zeleninová s vejci /1,3,6,9/

  1. Cikánská vepřová pečeně, houskový knedlík, rýže /1,6/
  2. Džuveč se sýrem, okurka /1,6,7/
  3. Brokolice jako mozeček, brambor /3,7/

 Středa: 15.4.              Kapustová s mrkví /1,6,9/

  1. Vepřové výpečky, houskový knedlík, zelí /1,6/
  2. Rakouské zeleninové řízečky v křupavé panádě, brambor, tatarská omáčka /1,3,6,7,9/
  3. Havajská kuřecí směs (papriky, ananas, zázvor, smetana, kudrnka), rýže /1,6,7/

 Čtvrtek: 16.4.          Česneková s kroupami /1,6,9/

  1. Hovězí vařené rajská omáčka, houskový knedlík, kolínka /1,6,9/
  2. Zapékané těstoviny s uzeným masem, zeleninou a nivou, mrkvový salát /1,3,7/
  3. Restovaná kuřecí játra na cibulce a kmínu, rýže/1,6/

 Pátek: 17.4.                Gulášová /1,6,7,9/

  1. Smažený vepřový řízek, brambor, zel. salát /1,3,7/
  2. Chalupářský kotlík (vepřové maso, klobása, lečo), rýže /1,6/
  3. Vaječná omeleta se šunkou a sýrem, brambor, dušená jarní zelenina /1,3,7/

——————————————————————————————————————————

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Karel Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.

 Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !

Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové