JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí: 22.7.              Kmínová s vejci /1,3,6,9/

  1. Slepice na paprice, houskový knedlík, rýže /1,6,7/
  2. Rychtářova vepřová pikantní směs (klobása, slanina, okurka, paprika), rýže /1,6/
  3. Kuřecí dušené se šunkou a nivou, těstoviny /1,3,7/
  4. Párek v bylinkovém těstíčku, brambor, okurka /1,3,7/
  5. Obložené chleby (balíček 250g) /1,3,6,7,10/

 Úterý: 23.7.                 Česneková s kroupami /1,6,9/

  1. Frankfurtská vepřová pečeně, houskový knedlík, rýže /1,6,7/
  2. Smažený karbanátek, brambor, zel. salát /1,3,6,7/
  3. Kuřecí plátek se šunkou a nivou, těstoviny /1,7/
  4. Ovarový bok, chléb, hořčice /1,10/
  5. Vařené uzené, chléb, hořčice (balíček 250g) /1,10/

 Středa: 24.7.               Mexická fazolová /1,6,9/

  1. Sedlácké výpečky, bramborový knedlík, hlávkové zelí /1,6/
  2. Špagety se smetanovou omáčkou, žampiony a slaninou sypané sýrem /1,6,7/
  3. Marinované krůtí maso pečené na paprikách, rýže /1,6/
  4. Borůvkové knedlíky s tvarohem a cukrem /1,3,7/
  5. Sekaná v housce se zeleninou (2ks) /1,6,10/

 Čtvrtek: 25.7.             Hovězí vývar s nudlemi /1,6,9/

  1. Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík, kolínka /1,6,7,9/
  2. Pečená kuřecí játra s anglickou slaninou a majoránkou, šťouchané brambory /1,7/
  3. Míchané těstoviny se zeleninou a vajíčkem, sypané uzeným sýrem (bezmasé) /1,3,7/
  4. Nudle s tvarohem a cukrem /1,3,7/
  5. Masový nářez, chléb, hořčice, okurka (balíček 250g) /1,10/

 Pátek: 26.7.                 Gulášová /1,6,7,9/

  1. Smažený kuřecí řízek, brambor, kompot /1,3,7/
  2. Koprová omáčka s vejci (2ks), houskový knedlík /1,3,7/
  3. Ostrá topinková směs s vepřovým masem, rýže, chléb /1,6/
  4. Špekáčky na pivě s cibulí, brambor, chléb /1,6,10/
  5. Uzené maso v bagetě se zeleninou a křenem (balíček 2 ks) /1,10/

——————————————————————————————————————————

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Jan Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně  STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.

 Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !

Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové