JÍDELNÍ LÍSTEK
Pondělí: 20.1. Kapustová s mrkví /1,6,9/
- Segedínský guláš, houskový knedlík /1,6,7/
- Čočka na kyselo s uzeninou a vajíčkem, chléb, okurka /1,3,6/
- Brokolice jako mozeček, brambor (bezmasé) /1,3/
- Párek v bylinkovém těstíčku, brambor, okurka /1,3,7/
- Sýrový talíř se zeleninou a vajíčkem, pečivo (balíček 250g) /1,3,7/
Úterý: 21.1. Selská cibulačka /1,3,6,7,9/
- Tyrolská vepřová játra na smetaně, houskový knedlík, rýže /1,6,7,9/
- Vepřová roláda pečená na slanině, šťouchané brambory, zel salát /1,3,6/
- Drůbeží rizoto se zeleninou, sýr okurka /6,7/
- Žemlovka s jablky, kakao /1,3,7/
- Paprikové klobásy, chléb, hořčice (balíček 2ks) /1,6,10/
Středa: 22.1. Luštěninová /1,6,9/
- Táborská bašta, bramborový knedlík, hlávkové zelí /1,3,6/
- Smažené sýrové duo, brambor, tatarská omáčka /1,3,6,7/
- Kuřecí nudličky s anglickou slaninou a nivou, těstoviny /1,6,7/
- Bavorské vdolečky, bílá káva /1,3,7/
- Lišovská sekaná s bramborovým salátem, rohlíky (2ks) (balíček 350g) /1,3,7,9,10/
Čtvrtek: 23.1. Ovarová /1,6,9/
- Budějovická vepřová pečeně (česnek, smetana, paprika, slanina), houskový knedlík /1,6,7,9/
- Marinovaný kuřecí stehenní řízek, brambor, zel salát /1,6/
- Zeleninový nákyp s vajíčkem a uzeným sýrem, těstovinová rýže /1,3,6,7/
- Zabijačkový prejt, brambor, zelí /1/
- Gril talířek, chléb, hořčice (klobása, špekáčky, zelenina), (balíček 350g) /1,6,10/
Pátek: 24.1. Drštková /1,6,9/
- Smažené vepřové řízečky (2ks), doudlebský salát (300g) /1,3,7/
- Chatařská masová směs (vepřové maso, drůbeží játra, zelenina), rýže, chléb /1,6/
- Míchané špecle s uzeným masem a zelím /1/
- Bramborový guláš, chléb /1,7/
- Vařené uzené, chléb, hořčice (balíček 250g) /1,10/
——————————————————————————————————————————
ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !
Jídla pro Vás připravil Jan Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !
Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové