JÍDELNÍ LÍSTEK
Pondělí: 14.3. Kmínová s vejci /1,3,6,9/
- Pražská vepřová pečeně, houskový knedlík, rýže /1,6/
- Opékané bramboráčky s uzeným masem, zelí /1,3/
- Zeleninový nákyp se šunkou, sýrem a vejci, brambor /1,3,7/
- Šišky s mákem, bílá káva /1,3,7/
- Obložené chleby (balíček 250g) /1,3,7/
Úterý: 15.3. Česneková s kroupami /1,3,6,9/
- Slepice na paprice, houskový knedlík, rýže /1,6,7/
- Smažený soukenický řízek, brambor, okurka /1,3,6,7/
- Rizoto pražského uzenáře, sýr, okurkový salát /1,6/
- Rýžový nákyp /1,3,7/
- Svačinový talíř se zeleninou, pečivo (balíček 250g) /1,3,6,7/
Středa: 16.3. Hrachová /1,6,9/
- Vepřová krkovička pečená po selsku, houskový knedlík, zelí /1,6/
- Cikánské těstoviny s vepřovým masem (uzenina, omáčka, sýr) /1,6,7/
- Kovbojské fazole, chléb, okurka /1,6/
- Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem /1,3,7/
- Mexický zeleninový salát s chilli nugetami, bageta (balíček 350g) /1/
Čtvrtek: 17.3. Hovězí vývar s nudlemi /1,3,6,7,9/
- Smetanová houbová omáčka, vepřové maso (směs hub, žampiony, smetana), houskový knedlík /1,6,7/
- Selské zapékané těstoviny s uzeným sýrem (uzené maso, salám, klobása, zelenina), okurka /1,3,7/
- Opékaná šunka s kulatou smetanovou zeleninou (mrkev, kukuřice, hrášek), těstovinová rýže /1,6,7/
- Tlačené koláče, kakao /1,3,7/
- Masový nářez, chléb, hořčice, okurka (balíček 250g) /1,10/
Pátek: 18.3. Gulášová /1,6,7,9/
- Smažený vepřový řízek, brambor, kompot /1,3,7/
- Marinované kostky z vepřové krkovičky pečené na pivě a chilli, rýže (ostré) /1,6/
- Hovězí vařené, pikantní mexická zelenina dušená na slanině, těstovinová rýže /1,6,7/
- Bramborový guláš, chléb /1,6,7/
- Krájená paštika obložená, pečivo (balíček 250g) /1,3/
——————————————————————————————————————————
ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !
Jídla pro Vás připravil Jan Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !
Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové