JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí: 14.2.                    Pórková s vejci /1,3,6,9/

  1. Bratislavská vepřová pečeně, houskový knedlík, rýže /1,6,7,9/
  2. Ostrá kuřecí směs na leču s bramboráčky (4ks) /1,6/
  3. Dušené vepřové ve vlastní šťávě, bramborová kaše, kompot /1,6,7/
  4. Kynuté knedlíky s klevelou sypané tvarohem a cukrem /1,3,7/
  5. Sýrová miska se zeleninou a vajíčkem, pečivo (balíček 250g) /1,3,7/

 Úterý: 15.2.                      Bramborová /1,6,7,9/

  1. Vepřové nudličky v kapustě, houskový knedlík, brambor /1,6/
  2. Smažený karbanátek, doudlebský salát /1,3,6,7/
  3. Pikantní paprikáš z kuřecího masa (klobása, feferonky, lečo), těstoviny /1,6/
  4. Škubánky s mákem, bílá káva /1,3,7/
  5. Obložený talíř, rohlíky (balíček 250g) /1,3,7/

 Středa: 16.2.                     Luštěninová /1,6,9/

  1. Táborská bašta, bramborový knedlík, zelí /1,6/
  2. Smažený květák, brambor, tatarská omáčka /1,3,7/
  3. Provensálská maso zeleninová směs s těstovinami a sýrem /1,6,7/
  4. Tlačené koláče, kakao /1,3,7/
  5. Mexický zeleninový salát s chilli nugetami, bageta (balíček 350g) /1,3,6,7/

 Čtvrtek: 17.2.                   Hovězí vývar s rýží a hráškem /1,6,9/

  1. Zabijačkový guláš, houskový knedlík, kolínka /1,6/
  2. Boloňské špagety se sýrem (hovězí maso, zelenina, kečup) /1,6,7/
  3. Kuřecí maso na houbovém rizotu sypané sýrem, červená řepa /6,7/
  4. Domácí jitrnice, brambor, zelí /1,3,7/
  5. Vepřové klobásy, chléb, okurka (balíček 2ks) /1,6,10/

 Pátek: 18.2.                      Gulášová /1,6,7,9/

  1. Smažený vepřový řízek, brambor, okurka /1,3,6,7/
  2. Katův šleh, rýže, chléb /1,6/
  3. Lázeňské rybí file, brambor, zel. salát /3,4,6,7/
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem /1,3,7/
  5. Plněné bagety s uzeným masem a křenem (balíček 2ks) /1,10/

——————————————————————————————————————————

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Jan Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně  STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.

 Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !

Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové