JÍDELNÍ LÍSTEK
Pondělí: 17.1. Hovězí vývar s rýží a hráškem /1,6,9/
- Pražská vepřová pečeně, houskový knedlík, rýže /1,6/
- Vařené uzené s čočkou na kyselo, chléb, okurka /1/
- Brokolice jako mozeček, brambor /3,7/
- Drobenkový koláč, kakao /1,3,7/
- Svačinový talíř se zeleninou, pečivo (balíček 250g) /1,3,6,7/
Úterý: 18.1. Bramborová /1,6,7,9/
- Segedínský guláš, houskový knedlík /1,6,7/
- Vepřenky s cibulí, brambor, hořčice /1,3,6,10/
- Špagety po uhlířsku (uzené maso, smetana, vajíčko, sýr) /1,3,6,7/
- Žemlovka s jablky, kakao /1,3,7/
- Pečený vepřový bok, chléb, hořčice (balíček 250g) /1,10/
Středa: 19.1. Mexická s kukuřicí /1,6,9/
- Trampská pečínka (uzené maso, klobása, špekáček), bramborový knedlík, zelí /1,6/
- Smažený košický řízek, brambor, okurka /1,3,6,7/
- Krůtí maso pečené na česneku a bylinkách, rýže /1,6/
- Ovocné šátečky, kakao /1,3,7/
- Mexický zeleninový salát s chilli nugetami, bageta (balíček 350g) /1/
Čtvrtek: 20.1. Drožďová se zeleninou a vejci /1,3,6,9/
- Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,6,7,9/
- Zapékané sedlácké brambory, okurka /1,3,7/
- Dunajská masová směs s rýží (vepřové maso, paprika, klobása, slanina, žampiony) /1,6/
- Rýžová kaše s ovocem /1,3,7/
- Sekaná v housce se zeleninou (2 ks) /1,6,10/
Pátek: 21.1. Boršč /1,6,7,9/
- Smažený vepřový řízek, brambor, zel. salát /1,3,7/
- Krčmářská masová směs (v. nudličky, kari, chilli, žampiony, salám), rýže /1,6/
- Hovězí vařené, fazolové lusky se slaninou, brambor //
- Řeznický bůček pečený, cibule, hořčice chléb /1,10/
- Zabijačkový talíř, chléb, okurka (balíček 350g) /1,6/
——————————————————————————————————————————
ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !
Jídla pro Vás připravil Jan Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !
Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové