JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí: 17.1.                    Hovězí vývar s rýží a hráškem /1,6,9/

  1. Pražská vepřová pečeně, houskový knedlík, rýže /1,6/
  2. Vařené uzené s čočkou na kyselo, chléb, okurka /1/
  3. Brokolice jako mozeček, brambor /3,7/
  4. Drobenkový koláč, kakao /1,3,7/
  5. Svačinový talíř se zeleninou, pečivo (balíček 250g) /1,3,6,7/

 Úterý: 18.1.                      Bramborová /1,6,7,9/

  1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,6,7/
  2. Vepřenky s cibulí, brambor, hořčice /1,3,6,10/
  3. Špagety po uhlířsku (uzené maso, smetana, vajíčko, sýr) /1,3,6,7/
  4. Žemlovka s jablky, kakao /1,3,7/
  5. Pečený vepřový bok, chléb, hořčice (balíček 250g) /1,10/

 Středa: 19.1.                     Mexická s kukuřicí /1,6,9/

  1. Trampská pečínka (uzené maso, klobása, špekáček), bramborový knedlík, zelí /1,6/
  2. Smažený košický řízek, brambor, okurka /1,3,6,7/
  3. Krůtí maso pečené na česneku a bylinkách, rýže /1,6/
  4. Ovocné šátečky, kakao /1,3,7/
  5. Mexický zeleninový salát s chilli nugetami, bageta (balíček 350g) /1/

 Čtvrtek: 20.1.                   Drožďová se zeleninou a vejci /1,3,6,9/

  1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,6,7,9/
  2. Zapékané sedlácké brambory, okurka /1,3,7/
  3. Dunajská masová směs s rýží (vepřové maso, paprika, klobása, slanina, žampiony) /1,6/
  4. Rýžová kaše s ovocem /1,3,7/
  5. Sekaná v housce se zeleninou (2 ks) /1,6,10/

 Pátek: 21.1.                      Boršč /1,6,7,9/

  1. Smažený vepřový řízek, brambor, zel. salát /1,3,7/
  2. Krčmářská masová směs (v. nudličky, kari, chilli, žampiony, salám), rýže /1,6/
  3. Hovězí vařené, fazolové lusky se slaninou, brambor //
  4. Řeznický bůček pečený, cibule, hořčice chléb  /1,10/
  5. Zabijačkový talíř, chléb, okurka (balíček 350g) /1,6/

——————————————————————————————————————————

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Jan Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně  STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.

 Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !

Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové