JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí: 8.11.                    Pórková s vejci /1,3,6,9/

  1. Putimská vepřová pečeně (vepřové maso, párek), houskový knedlík, rýže /1,6/
  2. Vařené uzené s čočkou na kyselo, chléb, okurka /1/
  3. Drůbeží sekaná, brambor, červená řepa /1,3/
  4. Párek v bylinkovém těstíčku, brambor, okurka /1,3,7/
  5. Obložený talíř, rohlíky (balíček 250g) /1,3,7/

 Úterý: 9.11.                      Selská cibulačka /1,3,6,9/

  1. Slepice na paprice, houskový knedlík, rýže /1,6,7/
  2. Vepřenky s cibulí, brambor, hořčice /1,3,10/
  3. Krůtí maso pečené na česneku a bylinkách, rýže /1,6/
  4. Řeznický bůček pečený, chléb, obloha/1,10/
  5. Vegetariánská miska se zeleninou, pečivo (balíček 350g) /1,3,7/

 Středa: 10.11.                   Luštěninová /1,6,9/

  1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,6,7,9/
  2. Smažený květák, brambor, tatarská omáčka /1,3,7/
  3. Bretaňské fazole s chilli klobáskami, chléb, okurka /1,6/
  4. Žemlovka s jablky, kakao/1,3,7/
  5. Sekaná v housce se zeleninou (2ks) /1,6,10/

 Čtvrtek: 11.11.                 Hovězí vývar s nudlemi /1,6,9/

  1. Myslivecký vepřový guláš se slaninou a houbami, houskový knedlík, kolínka /1,6/
  2. Zapékané těstoviny s uzeným masem, zeleninou a nivou, okurka /1,3,7/
  3. Vaječná omeleta se šunkou a sýrem, brambor, dušená zelenina /1,3,7/
  4. Opékané bramboráčky s uzeným masem, zelí /1,3/
  5. Masový nářez, chléb, hořčice (balíček 250g) /1,10/

 Pátek: 12.11.                    Boršč /1,6,9/

  1. Smažené vepřové řízečky (2ks), bramborový salát (1,3,7)
  2. Krčmářská masová směs (v. nudličky, kari, chilli, žampiony, salám), rýže /1,6/
  3. Hovězí vařené, fazolové lusky se slaninou, brambor //
  4. Borůvkové knedlíky s tvarohem a cukrem /1,3,7/
  5. Lišovské klobásy, pečivo, hořčice (balíček 2ks) /1,10/

——————————————————————————————————————————

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Jan Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně  STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.

 Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !

Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové