JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí: 2.11.               Hovězí vývar s nudlemi /1,6,9/

  1. Rozlítaný španělský ptáček, houskový knedlík, rýže /1,3,6,10/
  2. Vepřové ragú dušené na víně a kořenové zelenině, rýže /1,3,6,12/
  3. Brokolice jako mozeček, brambor /3/
  4. Švestkový koláč, kakao  /1,3,7/
  5. Obložený talíř, rohlíky (balíček 250g) /1,3,7/

 Úterý: 3.11.                   Kmínová s vejci /1,3,6,9/

  1. Tyrolská vepřová játra na smetaně, houskový knedlík /1,6,7/
  2. Italský vepřový plátek, těstoviny penne, sýr /1,6,7/
  3. Kuřecí roláda pečená, fazolové lusky se slaninou, rýže /1,3/
  4. Bretaňské fazole s chilli klobáskami, chléb, okurka /1,6/
  5. Salámový nářez se sýrem a vajíčkem, rohlíky (balíček 250g) /1,3,7/

 Středa: 4.11.                  Hrachová /1,6,9/

  1. Vepřové výpečky, bramborový knedlík, špenát /1,3,6,7/
  2. Smažené hermelínky, brambor, tatarská omáčka /1,3,7/
  3. Míchané těstoviny se zeleninou, sypané nivou /1,7/
  4. Borůvkové knedlíky s tvarohem a cukrem /1,3,7/
  5. Plněné bagety anglickou slaninou a křenem (balíček 2ks) /1,10/

 Čtvrtek: 5.11.                Drožďová se zeleninou a vejci /1,3,6,7,9/

  1. Znojemské vepřové závitky na smetaně, houskový knedlík, rýže  /1,3,6,7/
  2. Zapékané těstoviny se salámem, sýrem a zeleninou, zel. salát /1,3,6,7/
  3. Mexický kuřecí gulášek, rýže /1,6/
  4. Zabijačkový prejt, brambor, zelí /1/
  5. Rybí salát, rohlíky (balíček 250 g) /1,3,4,7/

 Pátek: 6.11.                    Boršč /1,6,7,9/

  1. Smažené kořeněné kuřecí stripsy, brambor, ďábelská omáčka /1,3,6,7/
  2.   Krčmářská masová směs (v. nudličky, kari, chilli, žampiony, salám), rýže /1,6/
  3. Cizrna s fazolí a opékaným špekáčkem, chléb, okurka  /1,6/
  4. Ovocné šátečky, kakao /1,3,7/
  5. Zabijačkový talíř, chléb, hořčice (balíček 300g) /1,10/

——————————————————————————————————————————

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Karel Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně  STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.

 Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !

Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové