JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí: 19.8                Bramborová /1,3,6,9/

  1. Pražská vepřová pečeně, houskový knedlík, rýže /1,3,6/
  2. Opékaný špekáček, čočka na kyselo, okurka, chléb /1,6/
  3. Brokolice jako mozeček, brambor /3,7/
  4. Drůbeží sekaná, brambor, kompot /1,3,6/
  5. Obložený talíř , rohlíky (balíček 250g)          /1,3,7/

Úterý: 20.8                  Hovězí vývar s nudlemi /1,3,6,9/

  1. Moravský vrabec, houskový knedlík, zelí  /1,6/
  2. Cikánské těstoviny s vepřovým masem (uzenina, cikánská omáčka, sýr) /1,6,7/
  3. Hovězí vařené, brambor, červená řepa //
  4. Plíčky na smetaně (srdce), houskový knedlík /1,3,7/
  5. Sýrový talíř se zeleninou, pečivo (balíček 250 g)     /1,7/

 Středa: 21.8                Mexická fazolová s kukuřicí /1,6,9/

  1. Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík /1,6,7/
  2. Smažený karbanátek, brambor, zel salát /1,3,7/
  3. Drůbeží směs s rýží kari /1,6/
  4. Alpský kynutý knedlík s povidly, mákem a vanilkovým krémem   /1,3,7/
  5. Pečený vepřový bok, chléb, hořčice (balíček 350g)  /1,10/

Čtvrtek: 22.8             Hovězí vývar s rýží a hráškem /1,6,9/

  1. Segedínský guláš, houskový knedlík /1,6,7/
  2. Francouzské brambory, zel salát /1,3,6,7/
  3. Kuřecí kostky na smetanovém hrášku, rýže //
  4. Ovarový bok s hořčicí, chléb /1,10 /
  5. Svačinový talíř, pečivo (balíček 250g) /1,3,7/

Pátek: 23.8                     Zelná s kořenovou zeleninou  /1,6,9/

  1. Smažený vepřový řízek, brambor, okurka  /1,3,7/
  2. Mexický hrnec, rýže, chléb /1,6/
  3. Tyrolské těstoviny   /1/
  4. Bramborový guláš, chléb /1,3,7/
  5. Gril talířek, chléb, hořčice (klobása, špekáčky, zelenina)-(balíček 350 g)            /1,6,10/

———————————————————————————————————————————–

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Karel Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně   STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056 .

Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !

Jídlo číslo 3. je lehké a převážně zeleninové