JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí: 20.5                 Hovězí vývar s rýží a hráškem     /1,6,7,9/

  1. Bratislavská vepřová pečeně, houskový knedlík, rýže /1,3,6,7/
  2. Vařená uzená krkovička, kočičák   //
  3. Srbské kuřecí špalíčky marinované, papriková rýže /1/
  4. Škubánky s mákem, bílá káva /1,3,7/
  5. Obložený talíř, pečivo – (balíček 250 g) /1,3,6,7/

 Úterý: 21.5                Kmínová s vejci  /1,6,9/

  1. Vepřová krkovička pečená na česneku, houskový knedlík, hlávkové zelí /1,6,7,9/
  2. Vepřenky s cibulí, brambor, hořčice /1,6,10/
  3. Opékaná šunka s mexickou zeleninou, hrášková rýže /1,6,7/
  4. Tvarohový koláč s meruňkami, kakao /1,3,7/
  5. Masový nářez, chléb, hořčice, okurka -(balíček 250 g)   /1,10/

 Středa: 22.5               Selská cibulačka /1,3,6,7,9/

  1. Hovězí maso ve smetanové houbové omáčce, houskový knedlík, rýže /1,3,6,7/
  2. Kovbojská pánev s vepřovým masem a klobásou, pórková rýže (ostré) /1,6/
  3. Rizoto pražského uzenáře sypané sýrem, okurka /1,6,7/
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem /1,3,7/
  5. Svačinový talíř, pečivo (balíček 250g)              /1,3,7/

 Čtvrtek: 23.5               Hovězí vývar s nudlemi /1,3,6,9/

  1. Dalmatské čufty v rajské omáčce, houskový knedlík, kolínka /1,6,9/
  2. Hrachová kaše se špekáčkem, chléb, okurka /1,6/
  3. Rakouské zeleninové řízečky v křupavé panádě, brambor, mrkvový salát /1,3,7/
  4. Bramborový guláš, chléb /1,7/
  5. Řecký zeleninový salát s olivami a sýrem, bageta (balíček 350g)     /1,3,7/

Pátek: 24.5                        Gulášová /1,6,9/

  1.  Smažený kuřecí řízek, brambor, zel salát /1,3,7/
  2. Pivovarské výpečky s feferonkou, rýže /1,6/
  3. Tyrolské těstoviny /1,6/
  4. Tlačené koláče, bílá káva /1,3,7/
  5. Chilli klobásky, chléb, hořčice (balíček 200g) /1,10/

———————————————————————————————————————————

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Karel Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně STRAVEX s.r.o.  Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8.00 hod na telefonním čísle 702 996 056 .

Jídlo číslo 3. je lehké a převážně zeleninové.

 Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !