JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí: 13.5                 Hovězí vývar s nudlemi                       /1,6,9/

  1. Debrecínská vepřová pečeně, houskový knedlík, rýže        /1,6/
  2. Čočka na kyselo s uzeninou, chléb, okurka /1,6/
  3. Kuřecí nudličky na kari s čínskou zeleninou, rýže          /1,6/
  4. Ovocný koláč, čaj           /1,3,7/
  5. Obložený talíř, rohlíky (balíček 250g)                /1,3,6,7/

Úterý: 14.5                  Bramborová /1,3,6,9/

  1. Hovězí guláš, houskový knedlík, kolínka /1,6/
  2. Námořnické maso na chilli, pórková rýže /1,6/
  3. Vaječná omeleta se šunkou a sýrem, brambor, dušená zelenina /1,3,7/
  4. Domácí sekaná, brambor, okurka  /1,3,6/
  5. Řezníkovo svačina, pečivo -(balíček 250g)   /1/

Středa: 15.5                 Bratislavská fazolačka       /1,3,6,9/

  1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,6/
  2. Smažený košický řízek, brambor, zel salát   /1,3,6,7/
  3. Pečený pstruh na kmínu, brambor, okurka   /4/
  4. Lívance s povidly, bílá káva /1,3,9/
  5. Pečený vepřový bok, chléb, hořčice -(balíček 250g)  /1,10/

Čtvrtek: 16.5            Slepičí  /1,6,9/

  1. Sedlácké výpečky, bramborový knedlík, špenát /1,3,6/
  2. Milánské špagety se sýrem /1,3,6,7/
  3. Kuřecí medailonky se smetanovým hráškem, těstoviny   /1,6,7/
  4. Ovarový bok, chléb, hořčice /1,10/
  5. Mexický zeleninový salát s chilli nugetami, bageta (balíček 350 g)  /1,7/

Pátek: 17.5               Drštková /1,6,9/

  1. Smažený vepřový řízek, brambor, kompot /1,3,6,7/
  2. Zapékané těstoviny s uzeným masem, zeleninou a nivou, okurka /1,3,6,7/
  3. Hovězí vařené, zeleninová směs se sýrem, těstovinová rýže /1,6,7/
  4. Domácí buchty, kakao   /1,3,7/
  5. Lišovské klobásy, chléb, hořčice (balíček 2ks)  /1,10/

—————————————————————————————————————————-

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Karel Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.

Jídlo číslo 3. je lehké a převážně zeleninové.

Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !