JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí: 24.2.              Kapustová s mrkví /1,6,9/

  1. Štěpánská vepřová pečeně, houskový knedlík. rýže /1,3,6/
  2. Italská kuřecí roláda se sušenými rajčaty, těstoviny, sýr /1,6,7/
  3. Kuřecí nudličky po zahradnicku (hrášek, brokolice, kořenová zelenina), rýže /1,6,7/
  4. Povidlový perník, kakao /1,3,7/
  5. Sýrový talíř se zeleninou, pečivo (balíček 250g) /1,7/

 Úterý: 25.2.                 Kulajda /1,3,6,7,9/

  1. Vepřové nudličky v kapustě, houskový knedlík /1,6/
  2. Smažené kořeněné kuřecí stripsy, brambor, tatarská omáčka /1,3,6,7/
  3. Pivovarský tokáň s těstovinami a sýrem /1,3,6,7/
  4. Ovarový bok, chléb, hořčice /1,10/
  5. Vepřové klobásy, chléb, okurka (balíček 2ks) /1,6/

 Středa: 26.2.               Luštěninová /1,3,6,9/

  1. Pečené kuřecí stehno a-la bažant, houskový knedlík, červené zelí /1,6/
  2. Kuřecí směs na houbovém rizotu, sýr, červená řepa /6,7/
  3. Vepřové nudličky stroganov, rýže /1,6,7,10/
  4. Ovocné šátečky, bílá káva /1,3,7/
  5. Řezníkovo svačinka, pečivo (balíček 250g) /1,6,10/

 Čtvrtek: 27.2.             Maďarská květáková /1,6,9/

  1. Plzeňský vepřový guláš, houskový knedlík, kolínka /1,3,6/
  2. Srbská vepřová krkovička pečená v marinádě, rýže /1,6/
  3. Míchané těstoviny s brokolicí, vajíčkem a nivou – (bezmasé) /1,3,7/
  4. Domácí jitrnice, brambor, zelí / 1,3,7/
  5. Řecký zeleninový salát s olivami a balkánským sýrem, pečivo (balíček 300g) /1,7/

 Pátek: 28.2.                 Pikantní zelná s uzeninou /1,6,9/

  1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka /1,3,7/
  2. Katův šleh, rýže, chléb /1,6/
  3. Hovězí nudličky s anglickou slaninou, mrkví, kukuřicí a hráškem, těstovinová rýže /1/
  4. Alpský kynutý knedlík s povidly, mákem a vanilkovým krémem /1,3,7/
  5. Vařené uzené, chléb, hořčice (balíček 250g) /1,10/

——————————————————————————————————————————

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Jan Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně  STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.

 Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !

Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové