JÍDELNÍ LÍSTEK
Pondělí: 22.8. Zeleninová s vejci /1,3,6,9/
- Vepřové na paprice, houskový knedlík, rýže /1,6,7/
- Čočka na kyselo s uzeninou a vajíčkem, chléb, okurka /1,6/
- Dunajská masová směs pečená, rýže /1,6/
- Alpský knedlík kynutý s povidly, mákem a vanilkovým krémem /1,3,7/
- Svačinový talíř, pečivo (balíček 250g) /1,3,7/
Úterý: 23.8. Bramborová /1,6/
- Uzená krkovička v křenové omáčce, houskový knedlík /1,6,7/
- Smažený soukenický řízek, bramborová kaše, kompot /1,3,6,7/
- Marinované vepřové nudličky se zeleninou, těstovinová rýže /1,6/
- Kovbojské fazole, chléb, okurka /1,6/
- Řezníkovo svačinka, pečivo (balíček 250g) /1/
Středa: 24.8. Květáková bílá /1,6,7,9/
- Vepřová krkovička pečená na divoko, šťouchané brambory, zel. salát /1/
- Boloňské špagety se sýrem (hovězí maso, zelenina, kečup) /1,6,7/
- Čertovská vepřová směs s kukuřicí a hráškem (vepřové nudličky, feferonky, papriky), rýže /1,6/
- Zabijačkový prejt, brambor, zelí /1/
- Mexický zeleninový salát s chilli nugetami, bageta (balíček 300g) /1/
Čtvrtek: 25.8. Hovězí vývar s nudlemi /1,6,9/
- Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,6,7,9/
- Krumlovský drak, brambor, tatarská omáčka (sáčkovaná) /1,3,6,7/
- Zeleninové rizoto (kukuřice, mrkev, hrášek), uzený sýr, okurka, (bezmasé) /7/
- Bramborový guláš, chléb /1,6,7/
- Pečený vepřový bok, chléb, hořčice (balíček 250g) /1,10/
Pátek: 26.8. Gulášová /1,6,7,9/
- Smažený vepřový řízek, brambor, zel. salát /1,3,7/
- Pivovarské výpečky s feferonkou, rýže, chléb /1,6/
- Zapékané rybí file na rajčatech a sýru, brambor, červená řepa /1,3,4,6,7/
- Borůvkové knedlíky s tvarohem a cukrem /1,3,7/
- Gril talířek, chléb, hořčice (balíček 300g) /1,6/
——————————————————————————————————————————
ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !
Jídla pro Vás připravil Jan Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !
Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové