JÍDELNÍ LÍSTEK
Pondělí: 15.8. Hovězí vývar s rýží a hráškem /1,3,6,9/
- Rozlítaný španělský ptáček, houskový knedlík, rýže /1,3,6,10/
- Smažené nugety z aljašské tresky, brambor, okurka /1,3,4,7/
- Mexické kuřecí špalíčky (fazole, kukuřice, zelenina, chilli), rýže /1,3,6/
- Párek v bylinkovém těstíčku, brambor, zel. salát /1,3,7/
- Sýrová miska se zeleninou, pečivo (balíček 250g) /1,7/
Úterý: 16.8. Fazolová /1,3,6,9/
- Myslivecký vepřový guláš se žampiony a slaninou, houskový knedlík, kolínka /1,6/
- Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka (sáčkovaná) /1,3,6,7/
- Brokolice jako mozeček, brambor (bezmasé) /3,7/
- Uzené maso v šouletu, chléb, okurka /1/
- Masový nářez, chléb, hořčice, okurka (balíček 250g) /1,10/
Středa: 17.8. Špenátová s vejci /1,3,6,7/
- Sedlácké výpečky, bramborový knedlík, zelí /1,6/
- Pivovarský tokáň s těstovinami a sýrem /1,3,6,7/
- Kuřecí roláda s jarní zeleninou, brambor, červená řepa /1,3,6/
- Ovarový bok, chléb, hořčice /1,10/
- Chilli klobásky, chléb, hořčice (balíček 250g) /1,3,6,7/
Čtvrtek: 18.8. Hovězí vývar s nudlemi /1,6,9/
- Hamburská vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík /1,7,9,10/
- Čevapčiči s cibulí, brambor, hořčice /1,3,6,10/
- Kuřecí maso na houbovém rizotu, sýr, červená řepa /6,7/
- Špekáčky na pivě s cibulí, brambor, chléb, hořčice /1,6,10/
- Obložené chleby (balíček 250g) /1,3,7,10/
Pátek: 19.8. Boršč /1,6,7,9/
- Sládkovo kuřecí stehno pečené na pivě, houskový knedlík, červené zelí /1,6,10/
- Smažené kořeněné kuřecí stripsy, brambor, ďábelská omáčka /1,3,6,7/
- Kuřecí nudličky, dušená mrkev duo, rýže /1,3,7/
- Plíčky na smetaně (srdce), houskový knedlík /1/
- Uzené maso v bagetě se zeleninou a křenem (balíček 2 ks) /1/
——————————————————————————————————————————
ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !
Jídla pro Vás připravil Jan Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně STRAVEX s.r.o. Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !
Jídlo číslo 3. Je lehké a převážně zeleninové