JÍDELNÍ LÍSTEK

Pondělí: 20.8                Hovězí vývar s rýží a hráškem           /1,3,6,9/

  1. Cikánská vepřová pečeně, houskový knedlík, rýže /1,6/
  2. Krůtí maso pečené na česneku a bylinkách, brambor, červená řepa /1,6/
  3. Kuřecí nudličky po zahradnicku (hrášek, brokolice, kořenová zelenina), rýže /1,3,6,7,9/
  4. Škubánky s mákem, bílá káva /1,3,7/
  5. Obložený talíř , rohlíky (balíček 200g)          /1,3,7/

Úterý: 21.8                Kulajda   /1,3,6,7,9/

  1. Hamburská vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík /1,6,7,9/
  2. Vepřenky s cibulí, brambor, hořčice /1,3,10/
  3. Čínské špagety s kuřecím masem, sýr (kuřecí maso, čínská zelenina, sojová omáčka, sýr) /1,6,7/
  4. Rýžový nákyp /1,3,7/
  5. Obložené chleby – ovoce (balíček 200 g)     /1,3,7/

Středa: 22.8                Hovězí vývar s nudlemi /1,6,9/

  1. Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík, kolínka  /1,6,7,9/
  2. Smažený karbanátek, doudlebský salát /1,3,6,7,9/
  3. Zapékané rybí file na rajčatech a sýru, brambor, okurkový salát /3,4,6,7/
  4. Domácí buchty, kakao /1,3,7/
  5. Pečený vepřový bok, chléb, hořčice, okurka (balíček 200g)  /1,10/

Čtvrtek: 23.8              Selská cibulačka /1,3,6,9/

  1. Sedlácké výpečky, bramborový knedlík, špenát /1,3,6,7/
  2. Rizoto pražského uzenáře, sýr, okurka   /1,6,7/
  3. Hovězí vařené, brambor, zadělávaná jarní zelenina  /1,3,7/
  4. Opékaný špekáček s hrachovou kaší, chléb, okurka /1,6/
  5. Lišovské klobásy, chléb, hořčice – ovoce (balíček 250g) /1,6,10/

 Pátek: 24.8                 Gulášová /1,6,9/

  1. Pečená kuřecí stehna na kmínu, brambor, okurka /1,6/
  2. Mexický hrnec, rýže, chléb   /1,6,9/
  3. Smetanová dušená zelenina se šunkou a vajíčkem, těstoviny penne           /1,3,6/
  4. Tvarohové smaženky, kakao /1,3,7/
  5. Zeleninový salát s anglickou slaninou a sýrem , pečivo (balíček 350g)            /1,7/

———————————————————————————————————————————–

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Karel Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně   STRAVEX s.r.o.

Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod . Případné mimořádné

změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056 .

Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !

Jídlo číslo 3. je lehké, málo kalorické a převážně zeleninové

 

 

 

 

Comments are closed.