Pondělí: 2.4

VELIKONOCE

 Úterý: 3.4                       Hovězí vývar s nudlemi     1,3,7,9

  1. Vepřový guláš s feferonkou, houskový knedlík, kolínka 1,3,6
  2. Vepřové rizoto se zeleninou, sýr, okurka   1,6,7
  3. Květák jako mozeček, brambor
  4. Ovocný koláč, kakao                 1,3,7
  5. Obložené chleby – moučník (balíček 200g) 1,3,6,10

 

Středa: 4.4                    Kulajda 1,3,6,7,9

  1. Hamburská vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík 1,3,6,7,9,10
  2. Smažený karbanátek, doudlebský salát 1,3,7
  3. Kuřecí roláda pečená, míchaná zelenina, brambor 6
  4. Žemlovka s jablky a tvarohem, bílá káva    1,3,7
  5. Vepřová bok pečený, chléb, okurka, hořčice (balíček 200g) 1,10

 

Čtvrtek: 5.4                 Uzená s kroupami   1,3,6,9

  1. Táborská bašta, houskový knedlík, zelí 1,6
  2. Milánské špagety se sýrem 1,6,7
  3. Masová směs Gyros se zeleninou, žampiony a rýží   6
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem  1,3,7
  5. Párkový salát, rohlíky- moučník (balíček 250g) 1,3,6,7

 

Pátek: 6.4                    Gulášová 1,6

  1. Kanadská kuřecí stehna, brambor 1,3,7
  2. Mexický hrnec, rýže, chléb   1,6
  3. Tyrolské těstoviny (uzené maso, zelí) /1,6/
  4. Ovocné šátečky, čaj 1,3,7
  5. Řecký zeleninový salát s olivami a sýrem, bageta (balíček 350g) 1,7

————————————————————————————————————————–

ZMĚNA CHODU VYHRAZENA ! ! !

Jídla pro Vás připravil Karel Vaškovský s kolektivem závodní kuchyně STRAVEX s.r.o.

Objednávky obědů nahlaste den předem do 13,00 hod. Případné mimořádné

změny v den výdeje je možno provést do 8,00 hod na telefonním čísle 702 996 056 .

Jídlo číslo 3. je lehké, málo kalorické a převážně zeleninové.

Jídlo je určeno k okamžité spotřebě ! ! !

 

Comments are closed.